dinsdag 1 september 2015

Cadeautjes

Bij een feestje hoort een cadeautje! Nu heb ik de komende tijd een paar leuke feestjes in het vooruitzicht en om het cadeau op een passende manier aan te bieden, heb ik deze leuke cadeau enveloppen gemaakt met de Big Shot en de Mini Treatbag thinlits


Voor bovenstaande envelop gebruikte ik de stempelsets Butterfly Basics, Crazy About You, Awesomely Artistic en You've Got This. De tekst is gemaakt met de Hello You thinlits.


Hier gebruikte ik de nieuwe achtergrondstempel It's Wild in combinatie met de stempelset Summer Silhouettes. De tekst is een thinlit van de Circle Card set die ik na het stansen heb bewerkt met Crystal Effects. Zo popt het er lekker uit.


En als laatste heb ik deze Mini Treat Bag bewerkt met het nieuwste Woodland embossingfolder en daarna extra accenten op de bomen gegeven met Sahara Sand. Het label is gemaakt met de Wild About Flowers stempelset en de tekst wederom met de Hello You thinlits en Crystal Effects. Niet helemaal zo netjes als ik van mezelf gewend ben, maar toch blij met het resultaat. In ieder geval heb ik wel geleerd dat ik mijn bril moet op doen tijdens het knutselen.

Ik zie nu al uit naar veel gezelligheid de komende tijd. Ik ben er klaar voor!

Fijne dag allemaal!

Kitty

Geen opmerkingen:

Een reactie posten