zondag 14 juni 2015

Meisjesavond

Ineens ontstond een paar weken geleden het idee voor een gezellige knutselavond met tantes en dochters. Het duurde even voordat iedereen in de gelegenheid was, maar eind mei was het dan zover. Omdat alle aanwezigen volledig onervaren (zeg maar maagd) waren op stempel gebied, was het voor mij een uitdaging om te zorgen dat iedereen met twee leuke maaksels naar huis kon. Uiteindelijk heb ik 4 voorbeelden gemaakt en de dames zelf laten kiezen. Iedereen koos het cadeauzakje met de roos, dus was het makkelijk centraal starten.    Toen iedereen de beginselen een beetje door had, konden de dames los! En dat gingen ze ook... Zowel op het gebied van stempelen, stansen en ponsen als alle verbale woordspelingen die het maken van een doosje blijkbaar te weeg kan brengen :-) Ach meiden onder elkaar... moet kunnen!

Hieronder de andere voorbeelden, waarmee steeds een koppel aan de slag ging.
Na nog een gezellig drankje en hapje achteraf, was de conclusie dat dit vraagt om herhaling. Het was erg leuk om te zien dat ik niet alleen sta in mijn enthousiasme om creatief bezig te zijn. "It runs in the family",  zullen we maar zeggen! 

Een weekje later heb ik persoonlijke bedankjes gestuurd. Het is heerlijk om te doen en maakt dat attent zijn ineens makkelijk wordt. Het enthousiasme van de ontvangers stimuleert alleen maar om in sommige gevallen geen gebruik te maken van alle digitale mogelijkheden. Voor nu en nog eens!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten