donderdag 31 december 2015

BlogHop Team Utopia


Mijn allereerste BlogHop is hierbij een feit! Best spannend moet ik zeggen en bijna ook nog niet gelukt.

Met heel veel teamgenootjes van Team Utopia willen we Sale-a-Bration en de lancering van de nieuwe voorjaarscatalogus (vanaf 5 januari) onder de aandacht brengen. En dat doen we natuurlijk door mooie voorbeelden te laten zien. Een betere gelegenheid om te knutselen kunnen we onszelf niet geven natuurlijk.

Als demonstratrice kun je als eerste beschikken over de nieuwste materialen. Het was mij niet gelukt om een pre-order te plaatsen, dus bijna had ik niet mee kunnen doen met deze BlogHop. Totdat ik een spontaan berichtje ontving van collega-demo Margot Zwegers die aanbood om wat van haar materialen aan mij uit te lenen. Nu moet je weten dat wij elkaar alleen van naam kennen. Dit geeft wel aan hoe wij als knutselfanaten elkaar helpen als dat kan en nodig is. Een super lief aanbod waar ik heel graag gebruik van heb gemaakt.

Hieronder heb ik twee voorbeelden gemaakt met de Bloomin' Heart thinlits. Een prachtige gedetailleerde stans die ik met behulp van de Precision Base Plate perfect kon uitsnijden. Omdat ik het niet kon laten er een kleine vintage touch aan te geven, heb ik bij het eerste voorbeeld de rand met mijn distress tool bewerkt en er een randje in geborduurd.


Materialen: 
Whisper White cardstock, Neutrals Designer Series Paper Stack - Smokey Slate, Rose Red cardstock, Bloomin' Heart thinlits, Precision Base Plate icm Big Shot, Bloomin' Love stampset, You've Got This background stampset, Awesomely Artistic stampset, Timeless Love (sentiment), Smokey Slate en Rose Red inkt.


Dit tweede voorbeeld heb ik heel simpel gehouden. Het mooie nieuwe DSP spreekt al voldoende, zodat ik aan het hart alleen nog wat pareltjes heb toegevoegd.

Materialen:
Whisper White cardstock, Designer Series Paper Love Blossoms, Precision Base Plate icm Big Shot, Bloomin' Heart thinlits.

Nu weten jullie wellicht al dat ik mijn kaarten altijd maak met de ontvanger in gedachten. Twee van mijn lieve vriendinnen hebben onverwacht de Kerstdagen in het ziekenhuis moeten doorbrengen. Een enorme tegenvaller tijdens hun herstel. Het kan geen verrassing zijn dat deze kaarten richting het ziekenhuis gaan.

Heel veel plezier met verder hoppen naar de blogs van mijn teamgenootjes.

Fijne dag en bovenal fijne jaarwisseling en een fantastisch en creatief 2016!

Kitty


 Sale-A-Bration: wat is dat?
Dit is een jaarlijks terugkerende periode die loopt van 5 januari tot en met 31 maart. Bij elke € 60,- die je bestelt, mag je een gratis item uitzoeken uit de speciale gids. Super leuke stempels die alleen te verkrijgen zijn in deze periode, maar ook papier, vellum en project life kaartjes.


Instappen als demonstratrice?
Tijdens de Sale-A-Bration is het ongelooflijk interessant om in te stappen als demonstratrice. Instappen kost € 129,-, maar dan kun je ter waarde van € 220,- aan producten uitzoeken. Geen verplichtingen, geen addertjes en zelfs geen verzendkosten.

Wil je het meeste halen uit je bestelling? Dan is dit de periode waarin je je slag moet slaan! Meer weten? Ik hoor graag van je!
12 opmerkingen:

 1. Mooi uitgewerkt. Heel leuk! Ik vind de stempelset ook zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne Uiteinde, en een goed begin toegewenst!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat geweldig dat je zo toch mee kon doen en dan ook nog met deze geweldige die. Ik vind de eerste helemaal geweldig. Ik wens jou een hele goede jaarwisseling en een SU-per creatief 2016

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh je eerste kaartje, wow! Erg mooi! Fijne jaarwisseling

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een hele mooi set, en je kaartjes zijn ook leuk geworden, je laat zie hoe veelzijdig deze set is. Een fijne jaarwisseling, en een heel mooi 2016 gewenst. Groetjes, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om te zien wat je er mee gedaan hebt Kitty. Wens jou en je familie een heel mooi 2016!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Helemaal waar wat je zegt; zo fijn dat we in een team zitten waar we elkaar helpen waar nodig. Fijn dat je mee kon doen met deze bloghop en wat zijn je creaties leuk,geworden. Fijn e jaarwisseling en alle goeds voor 2016!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooi hoor en zie je t is niet zo moeilijk he...bloghoppen !
  een goed 2016 gewenst

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke kaarten heb je gemaakt!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke kaarten heb je gemaakt!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen