vrijdag 8 januari 2016

Feestje?! ... zeg maar FEEST!!!

Eén keer per jaar geeft Stampin' Up! een feestje. Dat feestje duurt maar liefst van 5 januari tot en met 31 maart! Dit jaar is het feestje uitbundiger dan ooit en dan ook nog met geweldige producten. Daarom geen feestje, maar FEEST!

Stampin' Up! viert namelijk Sale-A-Bration. Voor elke € 60,- die je besteedt, mag je een gratis item uitzoeken uit de speciale gids. Bekijk hier de Sale-A-Bration gids:


Daarnaast is er ook nog de lancering van de nieuwe voorjaarscatalogus. De frisse kleuren maken dat je helemaal zin krijgt in het voorjaar. Bekijk hier de voorjaarscatalogus:


Eind 2015 hebben we met een grote groep demonstratrices van Team Utopia nog veel voorbeelden laten zien die allemaal zijn gemaakt met de nieuwste materialen. Aan inspiratie geen gebrek.

Het kan niet op, want...

Naast Sale-A-Bration loopt in dezelfde periode nog een geweldige actie. Stap in als demonstratrice voor € 129,- en zoek spullen uit ter waarde van € 220,-! Geen addertjes en zelfs geen verzendkosten. En als je je afvraagt wat dat dan betekent "instappen als demonstratrice"? Nou precies wat jij wilt dat het betekent! Doe je niets, dan word je demoschap na 3 maanden automatisch beëindigd en heb je kunnen genieten van dit geweldige voordeel. Ik help je graag op weg. Dus als je vragen hebt, laat het me weten! Samen komen we er zeker uit.

Ik gaf het al aan, de nieuwe frisse kleuren werken inspirerend. Met de nieuwe stempelset Beautiful Ride maakte ik het onderstaande kaartje waarbij ik ook de nieuwe papierlijn uit de voorjaarscatalogus heb gebuikt, namelijk Birthday Bouquet DSP (Designer Series Paper).  Dit kaartje is voor mijn collega die eindelijk een eigen huisje krijgt, waardoor er voor haar een belangrijke nieuwe levensfase aanbreekt.Fijne dag allemaal,

Kitty


Geen opmerkingen:

Een reactie posten