zaterdag 30 januari 2016

280 schoentjes en 70 strikjes


Toen mijn oud-collega en vriendin Sharon zwanger werd, ben ik zo brutaal geweest om te vragen of ik misschien het geboortekaartje mocht maken. Sharon en Julian wilden graag een uniek kaartje voor hun zoon. Na een goed beeld te hebben van wat ze voor ogen hadden, heb ik een eerste voorstel gemaakt. 

Zij waren enthousiast en ik mocht aan de slag! Whoop whoop!

Een paar weken later heb ik het productieproces ingezet. Snijden, stempelen, stansen, strikken, plakken, ponsen. Ik moest natuurlijk zorgen dat ik zover mogelijk klaar was, voor wanneer de kleine man zich zou aandienen. 


Vlak voor Kerst kreeg ik al een seintje dat hij zich inderdaad wat eerder zou melden, dus kon ik nog even met de turbo erop aan de bak. We hadden gekozen voor bungelende schoentjes en dat is toch het mooist als ze tweezijdig zijn bestempeld, bedacht ik mij waarschijnlijk iets te laat. Oeps! Dus geen 140 schoentjes stempelen en stansen, maar in totaal 280 stuks! En alles lijmen en dan laten drogen met knijpertjes om te zorgen dat het mooi glad droogt. Adem in, adem uit...

En dan is het wachten tot het moment daar is. Dat wachten was voor mij een stuk aangenamer dan voor Sharon, dan weet ik wel. Net toen ik dacht dat ik een relaxte vrije vrijdag tegemoet kon zien, was het moment daar. Op vrijdag 15 januari 2016 is Dexx Wolff geboren!


Sharon en Julian en ikzelf zijn heel blij met het eindresultaat. En oh ja... ik ben niet verantwoordelijk voor de glitters!!!


Sharon en Julian, nogmaals super gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon!
Dank je wel voor jullie vertrouwen en dat ik op deze manier mocht bijdragen aan jullie geluk. Ik vond het heel speciaal.

Fijne dag allemaal,

KittyGeen opmerkingen:

Een reactie posten