vrijdag 5 februari 2016

Het is een virus

Natuurlijk wist ik al dat Stampin' Up! echt een virus is. Sinds anderhalf jaar heb ik het zelf behoorlijk te pakken. Inmiddels heb ik mijn nichtje aangestoken en is zij sinds afgelopen weekend ook ingestapt als demonstrator. Haar starter kit is gisteren binnengekomen en ik kreeg alleen maar enthousiaste appjes. Tijd om te typen had ze niet meer, dus werden het allemaal gesproken berichtjes. Nou ja gesproken... er werd gezongen, gegild, gelachen en gedanst. Ik denk dat ze blij is!

Inmiddels heeft mijn moeder het virus ook te pakken. Toen het voorlaatste kleinkind van haar vriend werd geboren, kreeg ik nog het verzoek om een kaartje te maken. Na de laatste aanwinst van de familie kondigde ze gewoon aan wanneer ze kwam om zelf het kaartje te maken. Ze had helemaal voor ogen wat ze wilde maken en zie hieronder het resultaat. Heel erg geslaagd en super leuk om deze hobby ook met mijn moeder te delen! Zie hieronder haar kaartje.Een zelf gemaakt kaartje heeft toch echt iets extra's. Om te maken, te geven én te ontvangen.

Als ik je nog niet heb kunnen overtuigen, misschien helpt onderstaande flyer je met het samenstellen van jouw starter kit. Je investering bedraagt € 129,- en je zoekt uit wat jij wilt uit de actuele catalogi (zie mijn blog aan de rechter kant) ter waarde van € 220,-. Je betaalt zelfs geen verzendkosten en bent verder tot helemaal niets verplicht. Nou ja, misschien aan je zelf als je dit aanbod laat lopen. 


Wil je gebruik maken van dit aanbod? Ik verwelkom je graag in mijn team.
Gebruik DEZE link en meld je nu aan. Vragen? Ik help je natuurlijk graag!

Fijne dag allemaal,

Kitty


Geen opmerkingen:

Een reactie posten